tirsdag 18. januar 2011

Bare middelmådig..

Jeg leser mange blogger - og de aller fleste bloggene jeg leser er så innmari bra! Folk har det så fint i husene sine, folk får til så mye rart, folk gjør så mye artig, folk lager skikkelig god mat, folk leser og anmelder bøker, folk skriver bra blogger. Og jeg leser mange blogger...

Og her kommer enda en blogg. En blogg fra mitt hus, min familie og mitt liv - som alt sammen er Bare middelmådig. Det er ikke det at jeg ikke er fornøyd, så langt derifra, men jeg lever ikke opp til de veldig, veldig mange bra bloggene jeg leser: Jeg har det ikke over gjennomsnittlig fint i huset, jeg får ikke til så mye, og i alle fall ikke mye rart, jeg gjør ikke så veldig mange artige ting, maten jeg lager blir stort sett middelmådig - f.eks ser de ikke så bra ut som på bildene i matbloggene/kokebøkene, jeg leser noen bøker men jeg anmelder dem aldri (dermed glemmer jeg dem heller fort), men JEG SKRIVER OGSÅ EN BLOGG NÅ! Er dermed spent på om mange kommer til å lese min blogg!

Dette kommer til å være en blogg der en kan lese om mine meninger om interiør, bøker, oppdragelse og familieliv...og sikkert mye mye mer.

2 kommentarer:

 1. Du æ skikkele vittig!!
  E æ føst uut å kommentere!!
  KUUUUULT!!
  Du får lære meg litt slikt når vi sees :)

  Hehehe bigsøs

  SvarSlett
 2. Basillen har rammet meg!! http://linkehagen.blogspot.com/
  He he.
  Syns ikke det er så veldig enkelt...
  God tur :)

  SvarSlett